24h/7

 

ADDRESS

rue Dieudonné

Lefèvrestraat 27

1020 Bruxelles/Brussel

CONTACT

© 2019 by Brussels Food Business Center. Proudly created with Wix.com

co-kitchen services

Als u een horecaproject wilt starten (zoals traiteur, banketbakker, voedselverwerkers, virtuele restaurant, privé chef kok, starters, re-starters, agro ...), kunnen wij u verwelkomen in onze keukens om uw concept in reële omstandigheden te testen, indien nodig aan te passen, voordeel te halen uit advies van experts in voedselverwerking, grondstoffen te mutualiseren, verpakkingen en transport tegen lagere prijzen te bekomen.

 

Wij bieden u veel opslagruimte en 4 professionele, moderne en gevarieerde keukens: 

·         Chez Septime (warme keuken)

·         La Denrée (warme keuken)

·         Le Grand Pôle (koude keuken)

·         Le Petit Pôle (koude keuken)

 

Daarnaast bieden wij u commerciële ondersteuning via ons uitgebreide netwerk, een individuele werkplek in een gedeelde keuken om discretie van het productieproces en recepten te garanderen.

Services co-kitchen

Aan de slag!

Wil je beginnen aan een project in de horeca (zoals traiteur, banketbakker, virtueel restaurant, verwerker, privé kok, starter, ...)? Brussels Food Business Center is de versneller die u nodig heeft. We openen onze professionele keukens zodat u uw concept in reële omstandigheden kunt testen, aanpassen, en genieten van deskundige advies in de voedselverwerking, zoals grondstoffen, verpakkingen en logistiek (transport). We stellen 4 professionele, moderne en gevarieerde keukens tot uw beschikking:

  • Chez Septime (warme keuken)

  • La Denrée (warme keuken)

  • Le Grand Pôle (koude keuken)

  • Le Petit Pôle (koude keuken)

 

 

Daarnaast bieden we u verschillende opslagruimtes, commerciële ondersteuning via ons brede netwerk, een individuele keukenruimte in een gedeelde keuken om de discretie van het productieproces en recepten te garanderen.

Informations pratiques

 

Langues :

 

Groupe : 

 

Âge: 

 

Fr/Nl/Eng

 

Max 15pers

 à partir de 10 ans

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Cercle blanc