24h/7

 

ADDRESS

rue Dieudonné

Lefèvrestraat 27

1020 Bruxelles/Brussel

CONTACT

© 2019 by Brussels Food Business Center. Proudly created with Wix.com

co-kitchen services

Als u een horecaproject wilt starten (zoals traiteur, banketbakker, voedselverwerkers, virtuele restaurant, privé chef kok, starters, re-starters, agro ...), kunnen wij u verwelkomen in onze keukens om uw concept in reële omstandigheden te testen, indien nodig aan te passen, voordeel te halen uit advies van experts in voedselverwerking, grondstoffen te mutualiseren, verpakkingen en transport tegen lagere prijzen te bekomen.

 

Wij bieden u veel opslagruimte en 4 professionele, moderne en gevarieerde keukens: 

·         Chez Septime (warme keuken)

·         La Denrée (warme keuken)

·         Le Grand Pôle (koude keuken)

·         Le Petit Pôle (koude keuken)

 

Daarnaast bieden wij u commerciële ondersteuning via ons uitgebreide netwerk, een individuele werkplek in een gedeelde keuken om discretie van het productieproces en recepten te garanderen.

Services co-kitchen

Kotsen!

Wil je beginnen aan een project in de horeca (zoals cateraar, banketbakker, virtueel restaurant, verwerker, privékok, starters, herstartbedrijf in voedselverwerking, ...)? Brussels Food Business Center is de versneller die u nodig hebt. We openen onze professionele keukens zodat u uw concept in reële omstandigheden kunt testen, indien nodig kunt aanpassen, kunt profiteren van deskundig advies bij de voedselverwerking, de inkoopdiensten van grondstoffen, verpakkingen en verpakkingen kunt bundelen. logistiek (transport). We stellen 4 professionele, moderne en gevarieerde keukens tot uw beschikking:

  • Chez Septime (warm eten)

  • Het eten (warm eten)

  • The Grand Pole (koude keuken)

  • De Petit Pole (koude keuken)

 

 

Daarnaast bieden we u verschillende opslagruimtes, commerciële ondersteuning via ons brede netwerk, een individueel werkstation in een gedeelde keuken om de discretie van het productieproces en recepten te garanderen.

Bezoek van de workshop

Schoolbezoek

Onze eerste formule van 45 minuten neemt uw studenten mee naar een kinderdagverblijf dat professionele keukens biedt aan ondernemers en startups die willen beginnen met de productie en ontwikkeling van voedingsproducten.

Als je meer wilt weten over ondernemerschap en deze innovatieve pooling-formule, ontdek dan samen met je studenten het Brussels Food Business Center.

Prijs: 120€ HTVA

Onze tweede formule van anderhalf uur biedt uw studenten de mogelijkheid om ze in de schoenen van een haanchef te plaatsen

Bereid op het menu een veganistisch dessert (chocolademousse, zachte) en ontdek de goede feiten die ermee verband houden, alles in een ontspannen en warme sfeer.

Aan het einde van de workshop vertrekken onze beginnende leiders met hun creatie.

Prijs: 225€ HTVA

Voor andere groepen

Onze eerste formule van 45 minuten biedt een culinaire demonstratie van een veganistisch recept door een chef-kok haan, alles in een vriendelijke en warme sfeer.

Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid om de voorbereiding van onze chef-kok te proeven en een smakelijk moment te delen tussen collega's.

Prijs: 250€ HTVA

Onze tweede formule van anderhalf uur biedt u de mogelijkheid om uw hand op de poten te leggen en een heerlijk veganistisch dessert (bijv. Een chocolademousse of een chocolademousse) te verzinnen en te decoreren volgens uw wensen, allemaal in een ontspannen sfeer. en warm.

Aan het einde van de workshop vertrekken onze deelnemers met hun creatie.

Beleef een gedenkwaardige ervaring met collega's.

Prijs: 350€ HTVA

Praktische informatie

Talen : FR/NL/ENGL

Groep : Max 15 mensen

Leeftijd: Vanaf 10 jaar

Onze eerste 45 minuten durende formule neemt je studenten mee naar een kinderdagverblijf dat professionele keukens biedt aan ondernemers en startups die willen beginnen met de productie en ontwikkeling van voedingsproducten. Als je meer wilt weten over ondernemerschap en deze innovatieve pooling-formule, ontdek dan samen met je studenten het Brussels Food Business Center Prijs: 120 € exclusief btw

Onze tweede formule van anderhalf uur biedt uw studenten de mogelijkheid om ze in de schoenen van een haanchef te plaatsen Bereid op het menu een veganistisch dessert (chocolademousse, zachte) en ontdek de goede feiten die ermee verband houden, alles in een ontspannen en warme sfeer. Aan het einde van de workshop vertrekken onze beginnende leiders met hun creatie.

 

Prijs: 225 € exclusief btw

Onze eerste formule van 45 minuten biedt een culinaire demonstratie van een veganistisch recept door een chef-kok haan, alles in een vriendelijke en warme sfeer. Tijdens deze workshop krijgt u de gelegenheid om de voorbereiding van onze chef-kok te proeven en een smakelijk moment te delen tussen collega's.

 

Prijs: 250 € exclusief btw

Onze tweede formule van anderhalf uur biedt u de mogelijkheid om uw hand op de poten te leggen en een heerlijk veganistisch dessert (bijv. Een chocolademousse of een chocolademousse) te verzinnen en te decoreren volgens uw wensen, allemaal in een ontspannen sfeer. en warm. Aan het einde van de workshop vertrekken onze deelnemers met hun creatie. Beleef een gedenkwaardige ervaring met collega's.

 

Prijs: 350 € exclusief btw

Informations pratiques

 

Langues :

 

Groupe : 

 

Âge: 

 

Fr/Nl/Eng

 

Max 15pers

 à partir de 10 ans

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Cercle blanc