24h/7

 

ADDRESS

rue Dieudonné

Lefèvrestraat 27

1020 Bruxelles/Brussel

CONTACT

© 2019 by Brussels Food Business Center. Proudly created with Wix.com

U bent een professioneel in de voeding of verlangt ernaar ?

Venez découvrir et tester nos cuisines

Wil je aan de slag met voeding?

Brussels Food Business Center biedt oplossingen voor alle soorten voedingsondernemers, zowel voor gedefinieerde projecthouders als voor meer onzekere starters

1819.brussels

Geweldige samenwerking! De BFBC is responsief in het vergroten van het bewustzijn van duurzaam ondernemerschap bij jongeren! Met dank aan het team!

Eddy Mercks, 

Herstructurering en adviseerde Horéca

Voor elke ondernemer die een nieuw avontuur in de voeding wil beginnen, is BFBC de beste prijs-kwaliteitverhouding, de ontvangst is professioneel, Workshop-normen, zeer schoon, veelzijdigheid, een springplank voor uw toekomst.

Gespecialiseerd in het veld, kan ik je alleen maar aanraden om Sara en Philippe Thewissen te bezoeken.

Village Partenaire

Gewoon bovenaan!

Bouche-B

Zeer professionele ruimte, volgens de normen van het FAVV en meer! Schoon, met alle benodigde apparatuur, niets te zeggen voor voedingsondernemers. Bovendien is het een plaats van samenwerking met een positieve werkenergie. Sara is een waardevol aanspreekpunt voor het realiseren van mogelijke samenwerkingen.

Manon de Salle, Leraar in gastvrijheid en eten

Perfect voor iedereen die iets wil ondernemen in de voedingsindustrie! De workshop is gepusht en voldoet aan alle AFSCA-normen! Donker !!

Jean Vander Wee, Les coopains de la boulangerie

Geweldig welkom en beschikbaarheid om ons te vergezellen in ons werk bij BFBC. Dankjewel. Voor de Coopains of the Bakery!